O nama

Azori nekretnine, agencija za posredovanje u prometu nekretnina nastala je kao posljedica dugogodišnjeg rada s nekretninama, te zbog odgovornog pristupa svakom klijentu. Radimo ono što volimo, a kada se posao obavlja sa zadovoljstvom, obavlja se najbolje. Stručno znanje i osposobljavanje preduvjet je svakog ozbiljnog i savjesnog poslovanja, ali osjećaj za nekretnine i tržište nekretnina ili imate ili nemate. Osjećaj se genetski nasljeđuje i pomalo razvija. Svakodnevno praćenje i analiza tržišta nekretnina, kontinuirano educiranje, praćenje propisa glede prometa nekretnina naša su svakodnevnica, te svakom poslu pristupamo s punom pažnjom, odgovorno i savjesno. Agencija smo upisana u registar Hrvatske gospodarske komore, potpisnici smo Kodeksa etike, te smo članovi udruženja Agenti.hr. Kako nam je odgovornost na prvom mjestu, tako smo za Vas pronašli odvjetnički ured kojem su već niz godina predmet poslovanja nekretnine.
Sve nekretnine imaju svoju povijest, pričaju svoju priču i daju energiju. Sadašnji i budući vlasnici prije svega su ljudi sa svojim osjećajima, željama i mogućnostima.
Naš posao je uskladiti želje i mogućnosti svih sudionika u pravnom poslu, ponuditi kupcu adekvatnu nekretninu, a prodavatelju pružiti kompletnu uslugu, od procjene tržišne vrijednosti nekretnine, savjeta oko pripreme nekretnine za prodaju, najam ili zakup, pronalaženje kupaca kao i kompletne pravne zaštite svih sudionika, a sve u cilju mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.
Stručnost, stečena znanja iz područja ekonomije, psihologije, dugogodišnji rad s ljudima i nekretninama svakako našem timu daju posebnu dimenziju, te će te stoga izbjeći nepotreban stres i uštedjeti danas tako dragocjeno vrijeme. Najveća nagrada su zadovoljan izraz lica prodavatelja i kupca na dan primopredaje nekretnine. Naša vizija je još dugo i kvalitetno raditi ovaj posao, svaki put s izrazitim zadovoljstvom primiti novog klijenta, a s još većim bivšeg klijenta koji nam svojim povratkom potvrđuje da svoj posao obavljamo profesionalno i odgovorno.

Zašto ime Azori ?
Nadahnuće smo pronašli u otocima koji su raj u vječnom plavetnilu.
Azorski otoci Dugo vremena zaboravljeni, siromašni i nerazvijeni, Azori su danas jedna od europskih regija koje bilježe najbrži rast.
Status regionalne autonomije i mudro korištenje razvojnih fondova Europske unije omogućili su brzu i potpunu preobrazbu ovog portugalskog otočja u sjevernom Atlantiku. Nezaposlenost je gotovo trostruko niža od prosjeka Europske unije, prestalo je stoljetno iseljavanje, a životni je standard znatno porastao. Azori su postali primjer uspjeha. Mogu li hrvatski otoci od njih nešto naučiti?

Ostvarite i Vi svoj san......
Postanite dio naše vizije !


Osnovni podaci:

Naziv:AZORI PLUS d.o.o. za usluge i trgovinu
Skraćeni naziv:AZORI PLUS d.o.o.
Sjedište:Sesvete, Trg Antuna Mihanovića 2
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa:Trgovački sud u Zagrebu, Tt-16/4570-4
OIB:81555892277
Transakcijski računi i nazivi banaka:HR 96 2340 0091 1107 80615
Temeljni kapital:20.000,00 kuna
Članovi uprave:Marijana Maloča
Br. Tel: +385 1 654 8041
E-mail:
info@azori-plus.hr
Web: www.azori-plus.hr

Rješenje upis u registar posrednika